Publicul Advertorialelor

Am tot vorbit de advertoriale, despre locul in care trebuiesc publicare si care sunt obiectivele lor. Cu toate acestea un advertorial este nul daca nu se adreseaza unui public.
Fiecare publicatie de nisa sau generalista are publicul ei tinta. Uneori editorii iti arata ce si cum sa scrii. Ba chiar iti sugereaza un anumit stil de scriere pentru ca tu sa reusesti sa integrezi un mesaj.

Daca stii ca vei avea un advertorial pe un site it atunci ar fi bine sa stii cum sa-ti triezi informatiile introducand in text informatii tehnice. Daca vom publica pe un site feminist probabil unele mici glumite vor reusi sa capteze atentia cititorului.
Cel care te citeste trebuie sa simta ca esti transparent cu el. Doar asa va avea incredere in ceea ce cumpara si eventual va tine cont de parerea ta si a doua oara. Un jurnalist destul de popular in bresa afirma acum ceva timp ca pentru a reusi trebuie sa stii sa minti cu zambetul pe buze, iar asta sa se resimta pe hartie. Nu sunt de aceeasi parere. Omul asteapta transparenta si claritate. Suntem deja satui de promisiunile din electorale si de esecurile din perioada mandatului. Nu mai vrem asa ceva. Vrem sa stim pe ce dam banii.

Overhead View Of Businesspeople Working At Office Computer

seoclub.ro

Pentru a ajunge la publictrebuie sa vorbim pe limba lui. Nu le putem vorbi oamenilor care lucreaza cu cifre in litere si emotii. Oamenii rationali nu citesc printre randuri, iar visatorii o fac mai mereu. Insa nimeni nu va cumpara perfectiunea. Aceasta nu poate fi oferita la un pret decent, dar vom cumpara un produs bun la un pret corect. Aici e important sa imbinam emotionalul cu realul. Eu cand cumpar trebuie sa am impresia ca voi castiga ceva. Asta trebuie sa simtiti si voi atunci cand scrieti, asta trebuie sa simta si publicul vostru.

Acest articol a fost publicat în Informatii Advertoriale. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *