Cum iti promovezi blogul

Daca ai un blog si nu are succesul scontat probabil ca nu-l promovezi suficient. Pentru a-l promova e important sa-i creezi o identitate. Poti incepe cu o pagina de facebook unde sa postezi bucati de articole pentru ca vizitatorii sa dea click pentru a accesa continutul intreg.

De asemenea o pagina de twitter e mereu bine venita. Mai nou si pinterest, stumble upon si google plus au un mare success la public. O alta modalitate de a-ti creste traficul e sa-ti creezi anumite parteneriate. E vorba de acea lista de blogroll care de cele mai multe ori se face pe baza de exchange.

Guest-posturile intre bloguri, modalitatile de creare ale articolelor gen leapsa sau recenziile pentru diverse bloguri/filme/carti/seriale ridica traficul considerabil.

Iti poti inscrie blogul in directoare web sau pur si simplu iti poti adauga articolele in site-uri care indexeaza continut.

logo-seoclub   Iti promoveaza afacarea

Daca iti poti optimiza continutul dupa tehnici seo cu atat mai bine. Poate ca necesita timp si research dar tehnicile seo te aduc in fata si probabil ca-ti vei ridica traficul de pe site cu cel putin 50%.

In cazul in care iti promovezi o afacere scoate bani din buzunar. Foloseste-te de publicitate pentru a creste traficul. Google AdWords iti permite sa faci asta cu usurinta unui incepator. Bannerele sunt de asemenea importate. Un logo usor de retinut, un banner simplist va face cititorul/clientul sa vina la tine.

Nimeni nu a urcat zece trepte deodata, dar cei care nu se grabesc ajung departe.

Acest articol a fost publicat în Informatii Blogger. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *